torstai 15. syyskuuta 2011

Queen of the Croatia

Heipähei teille kaikille kalkkilaivan kalkkunoille! Miepäs rusketuinki Kroatiassa, mut miut tuntien tätä ei kovin syväks rusketukses voi kutsua, koska no. Oon edelleenki yhtä valkone ku lakana. Mut eipä siitä sitte enempää. Vaik haluutko jauhaa?

Kroatia oli tosi kaunis paikka ja säät, ah. Ne ne vaan oli niin ihania tän sateisen ja synkän syksyn keskellä. Joka päivä varmaan yli + 30 celssiusta! Eika satanu kertaakaan, paitsi jos ei lasketa parin minuutin sadetta, jossa vettä tihutti ehkä viis pisaraa. Toista ku täällä. Matkalla olin siis viime viikolla. Sunnuntaina tulin takasi. Vaik en ois halunnu ja äitin ja iskän piti raahata miut koneeseen, kynsin ja hampain.

Heti lomalta tultuani miulla odottiki neljä koetta peräjälkeen. NAM. Se se vasta oli jotakin. Stressasin nii kovasti, et teki mieli hyppii päällää ja tunkee varpaita suuhun. Mut nyt se rumba on ohite, mut ei mitää turhia lomia, ens viikolla oottaa sitten taas kolme koetta... Kohta on sitte niska poikki ja varpaat muussia. 

En jaksa selostella enempää tappavan tylsästä elämästäni, joten eiköhän tsiikailla vähän kuvia Kroatiasta? Käy miulleki.


Siinä parit summanmutikassa valitut kuvat, hope you like! 

When in Croatia, do like Croatians.

♥ minde

4 kommenttia:

Wilhelmina kirjoitti...

Ihanaa oli varmasti Kroatiassa :)) ! Ja ihan sairaan hianoja kuvia oot räpsiny tintsanen (=(=(=!!

Minttu kirjoitti...

olioli<3 mut tollasii puutarhajyrsimii D:

Anonyymi kirjoitti...

oon asunu tuol

Isabelle kirjoitti...

Heeeei älä kuule tyttöne kuvaile mun venettä ! Et oo saanu minkään näköstä lupaa siihen. Mä tiedän et se on hieno ja näi mut hei, you can look but don't touch. Or photograph.

ps. tyttäreni on juristiX ja hän vie tämän oikeuteen. c u in court suckeeeeeer